LIKE!

favourite links

Saturday, December 11, 2010

EDIT PHOTO CONTEST

waaaaaaaaaaaaaaa.. saya menjoin CONTEST untuk keSECOND kali nyer.. ahaks!! trimas kepada c promoter aku pun xkenal sapa. yg penting ahli WSB hehehee..... ok.. COntest Ni tentang edit2 gambar.! FUH! macam MAKANAN sa tau!. punyaaa laaa ni urggg!! sukaa sukaaaaa.. (manngkali la)


eyaaahhhhhhhhhhhh!! ini dia ciwik yg pembuat contest itu.. lawa kan? kiut lg tuu! fuh!.. Namanya Qaseh Dalia Adelia... WOW secantink orangnya.....

ok... syarat2 untk ikut contest ni mestilah mempunyai gambar yg BELUM DIEDIT dan SELEPAS DIEDIT. dan lepas tu, kena tag 4 orng member.. wow. Hadiahnyaa.. ermmm... jeng jeng jeng jenggggg... lu pikir la sendiri.. hahahahahaa.. ok2...Epppppppppppp!! Buat Entry tentang "EDIT PHOTO CONTEST" dulu tau! baru laaa tunjukkan gmbar2 yg telah diedit. tp sblum itu, kena FOLLOW empunyerrr COnteSt dulu. DISINI
yeahh,, setelah itu, bermaharaja lelah laa kalian semuaa untk mengikut CONTEST tersebut.

ok :)
Ini Sebelum DIEDIT

Ini Selepas DIEDIT

Ini Sebelum Diedit (adik c Majir)

Ini Selepas DiEdit :)

Sebenarnya banyak lg pic yg telah di Edit oleh saya. cuma, ermmmm... gara2 lappy kena format abis HARTA itu hilang begitu saja...Sekian Terima KASIH! eheheheh.. Hope Dalia sukee :)

Kalau Pic ni dpt Ikut Contest kan bagus juga. Tp Pic Sebelum xdee.. Lappy kena Format.. ermmm :(
so sad! HARAP Dalia dpt Pertimbangkan :)

4 person being tag :

p/s : berabis la kamurang k! hahahahaha GOOD LUCK!

3 comments:

  1. hahaha...nice oh..

    ptut la pun! mmg makanan mu la nih!hoho

    ReplyDelete
  2. salam singgah dear..thanx juin n gud luck

    ReplyDelete

Kumin-Kumin! Jum jum!

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...