LIKE!

favourite links

Sunday, December 12, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!


Photo Contest: 
My Bestfriend Forever!!


Syarat-syarat penyertaan :



1. Jadi Follower blog cik Siti.

2. Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry tersebut.

3. Buat satu entry tentang contest tersebut . Tajuk: Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

4. Upload gambar anda bersama-sama BFF anda 
(Tak kisah nak letak berapa ramai dalam satu gambar tu).

5. Tuliskan pada caption:


Mula berkawan sejak tahun berapa?
Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?

 6. Akhir sekali, tinggalkan link entry anda pada 
komen di CONTEST tersebut.

7. Tarikh Tutup: 31 Disember 2010 


maka tersebutlah kisah... ....




ramai x?? walauapa pun susah dan senang, kami tetap tempuhi bersama
tidak kira dalam pelajaran mahupun dalam masalah kehidupan
Apabila kawan ajak " Mira, jom g cafe!" Kami tidak mungkin berdua ataupun bertiga.
Hye~ apa guna ada ramai BFF, kalau tidak diguna? Ramai itu FUN.
Kawan umpama cermin, merekalah yang akan menegur baik dan buruk
sesuatu sifat yg ada dalam diri kita. Kawan itu juga umpama bintang menyinari
kehidupan kita. Tanpa kawan, "YOU ARE USELESS". Orang GILA pun
mempunyai kawan, apa lagi orang yang waras SEPERTI KITA?

kui3... ok2 sebenarnya, itu bukanlah gambar yang saya ingin tunjukkan~
itu cuma bunga2 dalam penyertaan saya, kot2 la dapat bonus :P


(dari kiri) me, aisyah, and kila <3

yeahhhh! this is my truly BFF!
walaupun sering bergaduh dan berselisih fahaman,
tp kita orang xpernah sebut PUTUS KAWAN!!

THAT MY BEST EVER FRIEND FOREVER!!



(a) "Mula berkawan sejak tahun berapa?"


(b) "Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?"

(a) Kami berkawan sejak dibangku sekolah rendah lagi, dan sehingga sekarang. (tahun 2002-2010) ketika itu, kami dalam darjah 3 dan berumur 9 tahun.

(b) Sebab, kami sudah berkawan selama 8 tahun. Masing-masing sudah
saling mengenal antara satu sama lain. Kami sama-sama alami
zaman persekolahan sejak sekolah rendah sehinggalah kami ke alam remaja
banyak dugaan dan rintangan kami alami bersama, 
kenangan manis dan pahit menjadi pengajaran bersama.. 
LOVE U MY BFF!

ok lah. itu saja dari saya! :)
thx sebab bt CONTEST ini CIK SITI :)

sebarang pertanyaan sila klik DISINI

2 comments:

Kumin-Kumin! Jum jum!

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...