LIKE!

favourite links

Thursday, December 16, 2010

WAR IS END TODAY 15.12.2010

yeah begitu lah! SPM suda abis.
dan kini aku sendiri tanpa pelajaran yg perlu dibelajar
(tentang SEKOLAH)
yeahhhh!!! maybe, aku akan miss sama kawan2 ku
yeahhh,, yang rapat dan tidak rapat!
tapi kamu tetap my friends forever!
kui3... walaupun dengan SLUMBERnya kita semua td berpisah
(macam ndakda apa2 ni)

HAJI KENTAKI? yeahh!! itulah destinasi kami selepas 
sahaja keluar dari pagar sekolah! (untuk kali terakhir pada tahun ni)

KFC mAA!! Snake Plate :D


Ni kawan ku MAkan (sa balanja la) hehehe :P

okay~ selepas itu, saya pun melangkahkan kaki ke BESTAMART
untk membeli PICK (guitar)
pasal ku punyaaa hilangggggggggg sudaa! 
MARAHHHHHHHHHHHHHHH NI!
ahahahahhahahahaha 
uwekkkkkkkkkkkkkkss!!!!!

ok la sampai disini saja
malas mau typing banyak2 bukan juga kmurang baca~~

4 comments:

  1. ahaha..kau pergi kepsi tnpa aku??
    bah, biarla kau gemuk saturang. ahaha.

    *btw, akak doakan dpt keputusan yg cmrlang yea..{mcm baik sgt pulak}

    yeppi!!

    ReplyDelete
  2. haahha yay! padaal jeles c kakak! ngee ngeee! huhuhu ^_^ ok! TQ kaka.(padaal abis suda) hehehe :P

    ReplyDelete
  3. naaa..
    abis suda dia bperang..

    bha,apa lagi....
    blanja..
    haha

    ReplyDelete
  4. hahaha sa ingat lagi dulu tyme habis spm semua tepuk tangan satu dewan. pastu exchange2 number n email.

    ReplyDelete

Kumin-Kumin! Jum jum!

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...