LIKE!

favourite links

Saturday, January 15, 2011

The Chihuahua Band!

PRESENT... ....

 
The Chihuahua Band lahir pada hujun tahun 2008 . Chihuauha yang berasal dari KOTA KINABALU,SABAH mula mencipta lagu pada tahun 2010 setelah penat mencari identiti band . Chihuahua adalah band "all-rounder" tetapi lebih kepada muzik alternative rock. Chihuahua Telah merakamkan 2 demo mengandungi 6 lagu . Demo pertama : "Boneka","pergi" dan "emosi" Demo kedua : "jejak","akan ku" dan "Boneka(new voc)" AKtiviti terkini Chihuahua ialah join gigs dengan jamm season yang di invite . (we are available for ANY invitation) Demo ketiga chihuahua masih dalam proses . Insyallah awal tahun 2011 siap . Amin.. Keep suport us...and keep support our local music !! Thanx guys . Cheers .
 
Yang Lebih Mengejutkan ku!!~~
   
Hehe (^_^)V
 Terkejut pun ada, dalam sesi temu bual (sesi berkenalanan)
tiba-tiba c jejaka menanyakan diriku..
tettttt tetttttttttttttt...
tak terlintas dipikiran soalan macam tu boleh ditanyanya.
ermmmm.. suka pun ada... tapi.. my vokal xla sesedap Ana Rafalli
tak semerdu Siti Nurhaliza...
tidak serancak Faizal Tahir.........
tapi memang WOW!!!!!!!!! enjoy gak ak dengar lagu-lagu dari band nie...
kalau dulu-dulu, band yg aku tahu, cuma band K.E.A.M.A.T tidak silap.
dulu, aku ada bagi lagu ngan band ni, tp hampeh.. ndak kna terima
REJECT sob..sob...sob... ndak apalah. bkn rezki ku
pastu band durang c Reezam. Ups! Mazeer The GreenLight.
(untuk cari lagu The GreenLight Klik Sini)
lagu-lagu durang pown best jugak. memang selalu dibikin layan lah.
 dan sekarang, aku terdedah ngan band The Chihuahua band.
Rakan FB ku merupakan seorang vokalis dan 2nd guitar.
Aiyoooooooo....artis baitu...
tulah yg bt aku terkejuttt.. woahhh?? what??
aku kena suru jadi !@#$%^&*() (bukan kotor)
huhuhuhuhu.. happy jugakkk!!! tapi diorang jauh baitu...
aku sini di pisuk-pisuk.. durang di sanaaaaa bandar. aiyoooooooo
suka ku suka, tapi sayang, .. susah! ngeee :D

apa-apa pun

SUPPORT OUR LOCAL MUSIC BAND :)

No comments:

Post a Comment

Kumin-Kumin! Jum jum!

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...