LIKE!

favourite links

Monday, February 7, 2011

CONTEST PERCUTIAN TERHEBAT KU

CONTEST MASIH PANASSSSSSSS!!!!!
MARI JOIN CONTEST INI YANG DIANJURKAN OLEH CIK NIEJA!!

KLIK SINI!



Percutian (xda bersekolah lah!) Monsopiad Penampang!
Okey! Tym ni kami buat lawatan p Monsopiad Penampang, memang siuk lah! Walau ndakda apa aktiviti di jalankan gara2 cuaca yang tidak mengizinkan, tapi kami ditontonkan cara pahlawan dahulu kala Kaum dusun mempertahankan hak mereka (aku tipu) hehehe.

Percutian ini memang SANGAT HEBAT!! COOLLL!!!
Sebab apa? Sebab kami ndak paya ke sekolah, tapi pg KK enjoys. urang bilang lawatan sambil belajar, but kami tidak! NO sama sekali! ni lawatan sambil ENJOYS!
Kira percutianlah ni kan? hehehehe ;)

Harap2 aku menang ni CONTEST! hehehe, dapat juga aku topup!
Tq Cik Nieja kerana menganjurkannya ;)

TAG :
MNA

5 comments:

  1. hahaha
    btul2 hou liou!!!
    gdluck!!
    ^_^

    ReplyDelete
  2. cucu menang contest yg atok buat hari tu..sila bg email dan kad prabayar apa yang cucu nak..komen pada entry ini : http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/02/pengundian-dah-tamat.html?showComment=1297142591598

    ReplyDelete
  3. @Nieja : Tq l)
    @Atok Aiman : Done atok ;)
    @Shah : Sama2,, mari la join yaa ;) kasi meriah2

    ReplyDelete
  4. CHECK LA EMAIL..ATOK DA KASI HADIAH TU..MAAF LAMBAT YEP

    ReplyDelete

Kumin-Kumin! Jum jum!

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...