LIKE!

favourite links

Saturday, February 20, 2010

apala dosa kaum wanita~

wew...ak xtaw..
<<< byak mnanggung dosa sbgai wanita~..wew

Friday, February 19, 2010

JAWAB KORANG WEYH~

Ada 5 buah rumah yang masing-masing memiliki warna berbeda. Setiap rumah dihuni satu orang pria dengan kebangsaan yang berbeda-beda. Setiap penghuni menyukai satu jenis minuman tertentu, merokok satu merk rokok tertentu dan memelihara satu jenis hewan tertentu. Tidak ada satupun dari kelima orang tersebut yang minum minuman yang sama, merokok merk rokok yang sama dan memelihara hewan yang sama seperti penghuni yang lain.Pertanyaannya : Siapakah yang memelihara IKAN?


Petunjuk:
Orang Inggris tinggal di dalam rumah berwarna merah.
Orang Swedia memelihara anjing.
Orang Denmark senang minum teh.
Rumah berwarna hijau terletak tepat di sebelah kiri rumah berwarna putih.
Penghuni rumah berwarna hijau senang minum kopi.
Orang yang merokok PallMall memelihara burung.
Penghuni rumah yang terletak di tengah-tengah senang minum susu.
Penghuni rumah berwarna kuning merokok Dunhill.
Orang Norwegia tinggal di rumah paling pertama.
Orang yang merokok Marlboro tinggal di sebelah orang yang memelihara kucing.
Orang yang memelihara kuda tinggal disebelah orang yang merokok Dunhill.
Orang yang merokok Winfield senang minum bir.
Di sebelah rumah berwarna biru tinggal orang Norwegia.
Orang Jerman merokok Rothmans.
Orang yang merokok Marlboro bertetangga dengan orang yang minum air.


Albert Einstein menyusun teka teki ini pada abad yang lalu. Dia menyatakan, 98% penduduk di dunia tidak mampu memecahkan teka teki ini. Apakah anda termasuk yang 2%?




<<<>

Lalat OooHHH LaLAt


Dalam satu pertandingan untuk mencari jaguh pedang dunia,tiga orang peserta berjaya ke peringkat akhir.Jaguh pedang dari Sepanyol,Jepun dan Malaysia.Di peringkat akhir, semua peserta di kehendaki menunjukkan kemampuan mereka bermain pedang kepada para penonton.Kotak lalat dibuka, seekor lalat terbang dengan lincahnya,sang jaguh pedang dari Sepanyol menghunuskan senjata dan mengibasnya dengan pantas.Tubuh lalat itu terpotong dua. Penonton bersorak mengkaguminya.Giliran jaguh Jepun menghunuskan senjatanya.Kepantasan jaguh Jepun memang tiada tandingan,dengan secepat kilat tubuh lalat kedua terbahagi tiga. Penonton berdiri bertepuk tangan memuji jaguh Jepun itu.Kini giliran jaguh pedang dari Malaysia.Segera ia menghunus pedangnya,mengibas ke kiri dan kekanan.Lalat ketiga masih terbang di udara,tetapi 'penerbangan'nya agak berbeza.Juri dan penonton yang semenjak tadi menahan nafas terpaku dan kehairanan melihatkan lalat tersebut masih utuh dan terbang.Melihat reaksi demikian,jaguh pedang Malaysia segera berkata,"Tuan-tuan jangan salah sangka, lalat tu baru saja saya sunatkan....

xDop KojO....

_____________________________/`\____________\O/___________"help!!shark!"

GOMO KLATE~

baru2 ni ak blajar kecek klate ngan pezal @ paijal~
tu kat atas..yg laki2..dio ar tu..ajar punya ajar..
pandai arh sikit kecek..wew.......
thanxxx bro~~~~~~ sbloh tu gewe dioo..hhehehee..
ni ntah apa kejadian~...airpot klate kali~

ABIS JAHANAM

muahahahhaa...abis keteeee akuuu~~~~

ppuan ni jeles ngan aku~~..wkkwkwkw..nama dia lydia

ProPeSor SOWT!

pada suatu hari neorang profeser hendak membuat ujian pada seekor katak dengan memotong kaki katak tersebut.
apabila kaki pertama dipotong profeser itu menyuruh katak itu untuk melompat lalu katak itu melompat,
profeser itu memotong pula kaki kedua katak itu dan menyuruh katak itu melompat dan katak itu melompat bugitulah juga dengan kaki ketiga,
akhir sekali profeser itu memotong kaki keempat katak itu lalu menyuruh katak itu melompat tetapi katak itu tidak melompat......
diakhir ujian ini profeser ini tahulah bahawa katak tidak dapat mendengar apabila keempat-empat kaki nya dipotong
wakakakakakakakakakakaka

SoxLan BuCur SPM

Ada sebuah kapal yang hanya boleh menampung 40 orang je.....
Pastu 39 orang dah naik....
Tibe2 sorang pompuan mengandung 5 bulan naik kapal tersebut...
Dan kapal tersebut tenggelam...Kenape kapal tu tenggelam?...
Korang kene pikir dlu kalo nk tengok jawapan nye..








Sebab kapal yg pompuan tu naik tu..
KAPAL SELAM..

Heh

Lalala...
*This article cannot be displayed*

*some text missing*

Asraf *some text missing*. Beliau *some text missing*.
Kelakar tak???
*some text missing*
Kalau*some text missing*
Nak buat *some text missing*
*some(some text missing)missing*

Tak *some text missing* la
Lalala

WEW

mat pagi~...hee..disini saya berdiri untuk memberitahu bahawa
saya rindu sama seseorang...wew..tp apakan daya..dia hnya membiar ak rindu sendiri-dirian~
wewww..((terkentut sekejap))...
apala kan..knpa mesti kalau mo suka sama tu urg mesti yg santik..yg hensom..
ak tgu dia,nda jua nsom bha..besa2 jak.tp maw juga ku nsom..bonus la bha kan 2
..tp apa yg ku tgukk jg keikhlasan..ketulusan..keabadian kejujuran~
..tp~..ntala munyit..ak nda tawww apa yg dia maw..sama ada dia maw cinta ataw maw **** saja..heran2 budak2 zaman skg...aku lagi + heran pasl byak suda budak2 rusak kerana demi ****..palis2 jauh2..bala~..nda sanggup ku meliat kan~..ani~.wew
ini la hidup surang bujang ni @ single sua kan~..
wewwwww.....hahaha..((blum lg mencarik ni...))....((nda santek kan,,))

Thursday, February 18, 2010

Belajar Tamil Kita

Tima kaseh - Nandri
Takde - Yilek
Duit - Pannem
Telur - Mutee
Daging - Yirechi
Buah Pisang - Valai Palam
Ikan - Mine
Sayur - Kirea
Gula Gula - Mittai
Air - Tanni
Jagung - Solom
Buah - Palam
Suka - Podikem
Makan - Rombe
Saya suka makan telur Yenneke mutee rombe podikem
Saya suka makan daging Yenneke yirechi rombe podikem

Bila Aku Kena Marah Pasal KERETA

WEW..kna marah pun ak masi ketawa..jadi
ak bt2 muka sedih pun kena marah~..wakkakaka..
lawakk..nda tahan aku kena marah
bukannya takut..tp ketawa pulaaa..
wkakakakakakaka
tym ketawa..kna marah lagii..sandi wooo..wakkakakakka

Wednesday, February 17, 2010

GAYA KUH!

KuSyuK mEn Ym~( online2 )
Siang malam ku selalu menatap layar terpaku untuk online onlineonline onlineTidur telat bangun pagi pagi, nyalain komputer online lagibukan mau ngetik kerjaanemail tugas diserahkantapi malah buka facebookpadahal face masih ngantukbeler kaya orang mabukpala naik turun ngangguk ngangguksambil ngedownload empitricolok iPod USB kiringecekin postingan forumape ade balesannye? Belumbiar belum sikat gigi belum mandi tapi kalo belum online paling antiliat friendster, myspace, youtube, me and HIM, everybody you tooreff:siang malam ku selalu menatap layar terpaku untuk online onlineonline onlinejari dan keyboard beradupasang earphone denger laguaku online onlineonline onlineNah uda mandi siap berangkatlangsung cabut takut terlambattak lupa flashdisk gantung di lehermalah lupa sepatu jadi nyekerflashdisk isinya bokep ato lagukalo ada kerjaan pun gue ragukalo emang berani coba pada ngakucek isi foldernya satu satuDi kantor online pake proxywalau diblok server bisa dilolosinamanya udah ketagihan internetproduktifitaspun kepepetJam kerja malah chatting YMngobrol online sama ehehematasan lewat langsung klik data pura pura kerja didepan mataReff:Siang malam ku selalu menatap layar terpaku untuk online onlineonline onlineJari dan keyboard beradupasang earphone denger lagu aku online onlineonline onlineMakan siang pun aku cari sinyal wi - fiMengapa ku kecanduan oh why whykadang terasa bagai tak berdayaingin ku berubaah... Eh, ada email uda dulu yacek email spam semuaemail benerannya cuma duayang satu email lama yang satu forwardan yang samaNgarep komentar buka friendserloading gua tinggal beserpas balik ngecek komputer kok lagi maintenance serverYauda download lagubajakan gratis gak pake raguSaykoji satu albumsetengah jam bisa rampungSore sore bosen hambaride nakal cari cari gambardownload video dengan sabar ketauan pacar digampar

SUSAH HATI!

ni yg aku garissss tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..bukan ak sengajaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

takotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!



ak tergarisssssssssssssssssssss ketee niiiiiiiiiiiiiii!!

abislaaa aku.!!!...

bapa ak x bagi laaaaaaaaaaa ak bawa ag niiiiiiiiiiiiiii!!!!

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

kluar ag duettttttttttttttttttttttt!!

apala malang nasib akuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

tp sblm tu..patutlaa klopak mata aku gerak2

SAH!! PERKARA BURUK BERLAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RISAU + SAKIT + PARAH! + BINGUNG + RESAH = MATI...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Tuesday, February 16, 2010

BERTAHUN BARU CINE

wew......tawn baru cinee 2010..bes2 dpt rm10 angpawww...x rugi..bajet xkluar..
bole buat relod ag..tp rm3 jew la..ehekss..best2..

FES UMA :

1. PELES = ANGPAW RM4
2. TEACHER ROSMARY = ANGPAW RM2
3. MISS TAN = ANGPAW RM3

SO...3 buah uma dpt rm10 laa..bes apa..
nasib x g uma laen ag..kalau x,.myb RM20 ke atas..weksss
bes2...muahahahahahhaa..~~

Monday, February 15, 2010

WOW

14.2.2010

ak driving kete dari luagan sampai taman padas.
dalam perjalanan..byk yg meyeramkan..

kwkwwkkwkw
bodoh tul aku....
ak yg x biasa driving kete klaj tggi
ak g mencuba..
ak sllu drive guna wajah..
dah biasa..tp...

Sunday, February 14, 2010

ah.

AKU XLEHHH TIPU DIRI SENDIRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IM HIPOKRIT!!!!!!


knpa aku harus gagal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

sedyh babi tol!!!!!!!...

hnya tuhan saja la yg tahuuu

adaka seseorang dpt mlupakan dia hnya 1 hari
sedang kan untuk mencintai payahhhhhhhhhhhhhh
apa lagi untuk melupakan!!!!!!!!!!!!!!!!
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!
mungkin ini balasan untuk aku

Saturday, February 13, 2010

Bila ak Maw Sesuatu!


ish.............

aku maw hair macam ni..
tp nda kna suru
ak pun nda taw apa motif beliaw nda suru
ak buat rambut style tomboy..
then..selama ak masuk ke tingkatan.
rambut ak x pernah pjng..
tp pendek pown..pendek gtu saja
ak maw pendekkkk macam ni!!!
tgolahh!!bila ak abis spm!
ak maw gunting camne!!
muahahahahhaha!!!!!!!

undifined

mestikah aku harus menempuhi semua yg ak tidak dpt tempuhi....
mestikah aku harus terima hakikat bahawa ak tidak dpt melupakan mu...

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...