LIKE!

favourite links

Tuesday, August 23, 2011

DAPAT LESEN DA!

happy! :) dapat lesen da!!! mula2 test jpj tu... takut gila... test pertama bukit.. second parking.. dan third 3 penjuru.. hee :) lepas lulus smua tu.. tiba test utk laluan.. ahha!! gila! rupanya penguji aku tu boss.. arh.. buat biasa saja la.. yg 10 perkara sblm jalan tu.. yg tmpat duduk.. cermin segala.. tali pggang.. enjin tu segala.. ok saja.. aku tinguk lagi 20 perkara yg mesti buat dgn baik tu.. aku dapat 19/20.. ak spoil yg no ke-20.. kurang asam betul.. penggunaan gear yg xsesuai.. ahahha... kurengg!! tp dapat gak! ni ary lulus.. esok da dpt lesen! so.. bole drift2.walaupun lambat ak dpt.. tp alhamdullilah.. ada juga..

senyuman sinisku :p


kawan aku tem disana.. adeh.. semua orang berumur.. aku sajalah yg budak2.. hahah!! tp nasib xkekok juga.. pasal. boleh jugak bercampur sama org berumur.. he he he :) apa2 pun.. dpt kwn dgn akak farah! kool! :) akak kiut2.. hehe :) dia pun lulus gak :) apa2 pun happy!!!!!!!

Sunday, August 21, 2011

Aku nebes weh! :(

tersangat la nebes aku!! arap2 esok aku jadi test jpj.. punya lama aku menunggu bila laaaaa aku kena pggl utk test.. aku arap2 lulus dan ALLAH permudahkan urusanku.. amin.. ya allah... seminggu sblm mok test suda gegar jiwaku... astaga... punya la... warhhh... gilaa.. menaip skg pun terasa nebes suda.. punyaaa laaa.. uisss.... takutt gilaa!!! nebesss gilaaa!! arghhh!!! huuu.. calmm down!!! fuhhhh :(

JUST FOR FUN :D


i)PILIH BULAN KELAHIRAN ANDA :

Januari -Aku cinta
Februari -Aku gigit
Mac -Aku belasah
April -Aku peluk
Mei -Aku terhantuk
Jun -Aku terkentut depan
Julai -Aku menari dengan
Ogos -Aku pergi dating dengan
September -Aku lambai dekat
Oktober -Aku muntah depan
November -Aku jerit dekat
Disember -Aku terlanggar

ii)PILIH NOMBOR HARIJADI ANDA :

1-Mak aku
2-Komputer aku
3-Liverpool
4-Garfield
5-Musuh dalam selimut
6-Gangster
7-Handphone aku
8-Gerrard
9-Driver bas
10-Semut
11-Kawan baik aku
12-Polis
13-Taik kucing
14-Patung barbie
15-Lee Chong Wei
16-Mak mertua aku
17-Mak tiri aku
18-Girlfriendaku/boyfrienda aku
19-Makcik kantin
20-Sharifah amani
21-Upin n ipin
22-Siti Nurhaliza
23-Spongebob
24-Cristiano Ronaldo
25-Bapok/maknyah
26-Kawan aku
27-Raja lawak/akademi fantasia
28-Jiran aku
29-Orang gila
30-Taylor swift
31-Awek cun / Jejaka tampan

iii)PILIH WARNA BAJU YANG ANDA PAKAI SEKARANG...:

Putih -sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam -sebab aku gila
Pink -sebab aku suka single
Merah -sebab mak aku suruh
Biru -sebab aku tak tahan
Hijau -sebab aku baik hati
Ungu -sebab aku cemburu
Kelabu-sebab bomoh suruh
Kuning-sebab suka hati akulah
Oren -sebab aku baru putus cinta
Coklat-sebab aku tak tentu arah
Lain2-sebab aku fikir aku hebat

Aku : 7 september baju skg HIJAU
Aku lambai dekat handphone aku sebab aku baik hati :P

CUBA LAH:)

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...