LIKE!

favourite links

Friday, December 17, 2010

Variasi Potongan Jeans TERKINI!

Ramai para gadis dan para jejaka gemar mengenakan jeans alaala sepoi (gentle2 bilang cNIJA). Tapi sebelum menyarungnya, apa kata TELITI dahulu kesesuaian jeans mengikut kesesuaian bentuk badan kamu...




Bootcut Jeans
Jeans berpotongan labuh di bahagian kaki ini kini menjadi trend yang in khusus bagi si gadis manis! Mengikut potongan bentuk paha dan longgar di bahagian kaki, jeans jenis ini sememangnya menjadi pilihan ketika melakukan aktiviti santai dan di waktu keluar dating dengan si dia tersayang! (ehem3)












Flare Jeans
Jeans yang menjadi pilihan ramai! Potongannya yang tidak terlalu ketat dan longgar menjadi kegilaan semua peringkat tidak kira gadis mahupun jejaka! Jika ingin tampil 'selamat', jeans ini adalah pilihan yang terbaik!















Baggay Jeans
Jeans dengan potongan longgar tentunya akan memberi keselesaan buat si pemakai. Sesuai disarung ketika riadah, jeans jenis ini biasanya sangat digemari jejaka kerana kesesuaian potongannya. (^_^)V













Low Cut Jeans
Siapa lagi yang mencetuskan fenomena jenis yang berpotongan bawah pusat ini jika tidak ratu pop, C MIRAAA!!!!!!! (kidding!) Britney Spearsss!!! Lihat saja aksi seksinya dalam vedio klip "Im a Slave For You" kala penyanyi genit ini menyarungkan jeans low cut yang 'melekat' pada bahagian paha hingga ke kaki. Bagi kamu yang mahu kelihatan sedikit CHICK dan SEKSI, tidak salah untuk mencuba, bukan? Tapi janganlah pula TERLALU LOW. waka waka eehyee!!











Skinny Jeans
Runcing hingga ke kaki, jeans yang mempunyai potongan sedemikian amat kena jika digayakan oleh kamu yang langsing!! Lebih menarik jika digayakan dengan sepatu tinggi, lagak gaya seorang model. Bagi kamu yang mempunyai kaki yang panjang tidak salah untuk memiliki sehelai skinny jeans dalam membantu mempelbagaikan penampilanmu.












Jadi?? Apa tunggu lagi? Boronglah jeans2 yang terdapat dikedai2 atau mana2
hahahahahah! Borong jangan tak borong yerhhH!!
kui! kui! kui!

3 comments:

  1. aku yg kakai pendek ni pun main pakai ja jeans..
    asal nam! naaah...
    pakai..

    ReplyDelete
  2. ko ni..ari 2 ak kasi tau ko
    sepoi yg gentle2
    bkn sempoi!!
    akakakakaka
    sandie ehhh

    ReplyDelete
  3. Adui... kalo sia, sia tepaksa pilih yang baggy punya la. Takan mo pakai yang lain tu ;D Cantik2 suda pula jeans skg kan...

    ReplyDelete

Kumin-Kumin! Jum jum!

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...