LIKE!

favourite links

Tuesday, May 31, 2011

Itulah Sayang - Cover by Diguanarr@me!


Aku Tahu lagu ni dari SOMEONE <3 hee :)
then.. bila dengar.. dengar.. WOW! semuanya dinyanyikan oleh
cewek-cewek yg aku minat..
yang di gelar THE RAMLEES ka ndak silap..
Iaitu Mira (Vokalis Tilu), Yuna, Najwa, n Liyana Fizi.
Jadi, aku pun menarai lahh singging this song.. 
mula.. mulaaa agak kusut jugak.. coz tdk tahu apa chord..
searching d internet.. blum ada! aish!! padaal aku mau sangat-sangat ni..
lagi.. lagi... bila aku search d youtube lagi, aku tinguk la..
ada cewek tu cover lagu ni..
aku tinguk chord yg dia main,. ASTAGA! guna CAPO!
aku manda itu CAPO guitar

Ini lah capo guitar
dan sangat lah BENGANG!!! dan BANGANG!!!
mana aku mok cari benda ni utk men lagu tu!
nah! kali nmpak.. ouh.. boleh main ni..
boleh main ni lagu.. 
aku guna chord yg d dlam tu.. c#m pulaaa intro nya.. dan yg lain.. ntah
apa namanya.. tp memang bunyinya laa! dan puas! dapat main!
:)

4 comments:

  1. like. suara buli tahan.. :) keep it up.

    ReplyDelete
  2. hee :) thnks.. pes try nie.. ngee :D

    ReplyDelete
  3. hehehhehee,...mcm maner blh sangkut muler2? da ok da,..

    ReplyDelete

Kumin-Kumin! Jum jum!

Clik HERE to FOLLOW!

Butang follower
Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...